Wat te doen?

Knokke-Heist is hipper dan je denkt

De charmante vakantiewoning gelegen te Knokke is op 900m wandelafstand van de zeedijk. Op verschillende plekken kan je fietsen huren om deze prachtige streek te gaan verkennen.

Wij bieden 6 degelijke fietsen aan die jullie kosteloos mogen gebruiken, beschadiging moeten wel hersteld worden.

Een 12 km lange zeedijk, de vele fietspaden/routes en prachtige landwegen bieden u een gevarieerd uitzicht,eindeloos wandelen of  fietsen langsheen de mooiste paadjes of doorheen het bewonderenswaardige natuurgebied "Het Zwin" is dan ook puur genieten van natuur en dier. Maar er is nog meer te doen in Knokke, vele aangename kilometers meer...

Sport & cultuur

Zie je het toch sportiever? Is er voor elk wat wils, gaande van tennis, paardrijden tot golf en bovenop een diversiteit aan watersporten! Een uitstapje inplannen? Ook dat is mogelijk, het pittoreske Damme en het middeleeuwse Brugge liggen slechts op 20 min. rijafstand en zijn een echte aanrader.

Markt op woensdag & zaterdag

De woning is gelegen in een zéér rustige straat en vlakbij supermarkten en winkels, restaurants en bars in de Lippenslaan op 150 m. Eveneens is er twee keer per week een voedingsmarkt: op woensdag en op zaterdagvoormiddag, telkens van 7.00 h tot 13.00h. De markt gaat door op het Gemeenteplein en dit op slechts 100 m afstand.

Culinair Knokke

Hou je van gezellig uit eten zit je ook in Knokke goed! Van gastronomisch in één van de 22 sterrenrestaurants tot een heerlijke wafel bij het alom gekende "Siska" is Knokke en omgeving goed voorzien van heel veel lekkers.

Ga je zelf graag aan het kokerellen dan vind je al jouw ingrediënten om de hoek op de wekelijkse versmarkt.

Het shopparadijs

Dan hebben we het nog niet gehad voor zij die graag shoppen, Knokke is hiervoor een waar paradijs, van leuke trendy eenvoud tot opmerkelijk exclusief kun je hier je hartje begeren non-stop van maandag tot vrijdag.

Verdere info vind je ter beschikking in onze brochuremap ter plaatse. Genieten is de boodschap!